Vie & co de kudde

Vie is het paard van Emmy. Ze is een kruising Barock Pinto en Fries van 8 jaar oud.

Vie is een merrie en is al 5,5 jaar bij ons in de stal. Als de leidster van de kudde paarden heeft Vie veel ontzag van de anderen. Waar zij gaat, volgt de rest. Vie mag ook altijd als eerste eten of drinken.

Vie rijdt in Z2 klasse en in het viertal. Ze is een groot paard met haar schofthoogte van 1.66 m.

Ze is een pittige tante maar kan ook heel lief zijn.  Haar galop is prachtig om te zien. Ze speelt graag in de paddock met Blitz.

Blitz is een echte jonge Fries van 6 jaar oud. Ze is een puber onder de paarden. Speels maar heel vriendelijk en leerbaar. Blitz komt altijd even gedag zeggen en is een prachtige merrie om te zien als ze bij ons in de stal is.

Bo is een prachtige ruin van 13 jaar oud. Hij is een kruising Haflinger en Bonte Fries.

Bo staat nu hier bijna 2 jaar op stal. Daarvoor liep hij voor de kar. Bo is lichamelijk heel sterk en heel gevoelig van karakter. Bo is door Emmy zadelmak gemaakt en een grote aanwinst voor de stal.

Joris is een New Forrest van 9 jaar oud. Ook hij heeft voor de kar gelopen en is hier nu zadelmak gemaakt. Joris is mooi bruin van kleur en is een pony.  Joris is een relaxed paard. Sinds januari 2020 loopt hij in de stal.

Stella komt uit België en is een Wels van 7 jaar oud. Ze is zadelmak en in de stal sinds 2018. Stella vindt kinderen eigenlijk leuker dan volwassenen. Ze is een gevoelig paardje en kan heel hard draven.

Shadow is de oma van de stal met haar 19 jaar oud. Ze is super lief en loopt graag met kinderen. Ook wordt ze graag verwend met de borstel. Daar kan ze helemaal van in slaap sukkelen. Ze is af en toe hier in de stal.

Annie is de kleinste dame van stal. Ze is zo klein dat ze weleens onder de heining door kruipt. Annie kan heel snel galopperen.