Paardencoaching groepen

Een effectieve manier om met groepen onderliggende dynamieken, patronen, structuren en relaties in kaart te brengen en verder positief te ontwikkelen is paardencoaching voor groepen. Onder groepen verstaan we families, teams binnen bedrijven, afdelingen, sport- en vriendengroepen.

Net als in een kudde hebben de leden van een groep bepaalde belangen en gedragingen die voor anderen consequenties hebben. Bij paardencoaching is het mogelijk de manier van communiceren, grenzen aangeven, feedback geven en samenwerken onder de loep te nemen in een natuurlijke setting begeleidt door paarden en de coaches. Inhoudelijk leerzaam voor de leden van de groep en de systemische dynamieken die een rol spelen in de groep kunnen worden aangepakt in een veilige leeromgeving.

Het is daarbij ook individueel waardevol om een dag met paardencoaching in een groep te volgen. De patronen bij jezelf te leren herkennen. Unieke momenten met de paarden te creƫren die je een spiegel voor houden en waarbij je werkt naar een oplossing in denken, voelen en doen. Kortom, een waardevol dag samen die jullie nooit vergeten.

Voor bedrijven is het mogelijk er een teamdag van te maken met psychologische en bedrijfskundige aspecten zoals leiderschapsstijlen, communicatiestijlen, teambuilding, hoogsensitiviteit op de werkvloer, werkstress, verandermanagement of strategie. Ook kun je dit combineren met het houden van een vergadering bij ons gedurende de teamdag.

Als groep worden jullie begeleid door Eefke (toegepast psycholoog, paardencoach en ook bedrijfskundige) en Emmy (paardencoach en paardrijd instructrice). Het is mogelijk tijdens de dag de nadruk te leggen op bepaalde aspecten die spelen binnen de groep. De wensen kunnen van tevoren worden doorgeven. Er wordt een afwisselend concept programma voor jullie opgesteld samen met een offerte voor het programma en eventueel catering voor koffie, lunch of andere wensen. Deze wordt verzorgd door onze deelnemers van de zorgboerderij of externe cateraar.