Individuele begeleiding

Ben je op zoek naar individuele begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling in een natuurlijke omgeving? Heb je doelen die je wilt halen, uitdagingen die je wilt overwinnen of leren omgaan met wat het leven je geeft? Denk eens aan Vie & co.

Bij ons kun je als volwassene (18 t/m 55 jaar) 1 op 1 met een persoonlijke begeleider werken aan jezelf, de regie pakken over je leven, zoeken naar oplossingen en kijken naar doelen. Streven naar het mogelijke in plaats van het onmogelijke. Ieder mens heeft zijn eigen talenten. Hoe benut je deze en waar loop je tegen aan in het leven?

Hoe doen we dat?

Samen met de paarden en met jou. De paarden spiegelen je innerlijke emoties, je innerlijke gedachten. Ze helpen bij het verwerken door geen oordeel over je te vellen. Samen met jouw begeleider zet je doelen en kijk je naar je progressie. We verzinnen oplossingen, formuleren de aanpak en bekijken je progressie.

Waarom met paarden?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat paarden niet alleen zorgen voor verwerking maar ook voor de stimulatie van de hersenen en het omgaan met prikkels, hyperactiviteit, impulsiviteit en stress. Klachten kunnen gereduceerd worden door de ontspanning, rust en beweging die het paard je biedt. De begeleider is bij je en samen zet je jouw sessie om in resultaat waar je wat mee kunt in het dagelijkse leven.