Ervaringen

Hallo allemaal,

Ik ben Noah 24 jaar. Helaas heb ik in 2018 de diagnose epilepsie gekregen. Zelf heb ik hier veel moeite mee gehad om dit te kunnen accepteren. Hiervoor was ik namelijk 100% gezond. Mijn leven stond op zijn kop. Mijn eerste jaar met epilepsie was heftig. Ik was veel ziek en moest kliniek in en uit. Psychologisch ging ik zwaar achteruit. Mijn leven stond letterlijk stil. Het positieve in mijn leven gleed steeds verder weg. Elke dag vroeg ik me af waarom dit mij nu moest overkomen.

In 2019 kwam ik Emmy tegen net op het moment dat ik had besloten om te proberen alles uit mijn dagen te halen wat ik kon. Emmy heeft mij de activiteiten en individuele begeleiding geboden die mij weer een doel in het leven gaven. Ik was al gek op paardrijden en nu mocht ik elke dag op de boerderij mee helpen. Emmy gaf mij veel vertrouwen in mijzelf en ik ging me steeds verder ontwikkelen. Ik heb de regie over mijn leven weer terug gekregen. Ze heeft me echt terug gebracht naar de maatschappij!

Tussen de mensen en de dieren voel je je namelijk weer belangrijk. Deze positiviteit heeft mij weer 100% psychologisch terug gebracht. Ik ben natuurlijk niet gezond maar ik voel me wel weer sterk zoals voordat ik ziek werd.

-Noah-