Dagbesteding programma

Het dagprogramma is wisselend met iedere dag vaste en wisselende activiteiten. Je bent in de groep bezig met je activiteiten of hebt even de tijd alleen om je activiteit uit te voeren. Emmy en Eefke begeleiden je gedurende de dag. Het is mogelijk een gehele dag te komen of een dagdeel. De groepen zijn klein met max. 5 deelnemers per groep.

Overzicht dagprogramma:

8.30 -9.30 uurBinnenkomst, koffie en thee, gezamenlijke opening van de dag
9.30-11.00 uurWerken/Activiteit 1
11.00-11.30 uurKoffie en thee pauze met zelf gebakken lekkers uit eigen oven
11.30-12.30 uurWerken/Activiteit 2
12.30-13.30 uurLunch pauze met warme gezonde maaltijd
13.30-15.30 uurWerken/Activiteit 3
15.30-16.00 uurKoffie en thee pauze
16.00-16.30 uurAfsluiten, opruimen, naar huis

Zorg- en ontwikkelingsplan

Jouw ontwikkelingsdoelen worden elke week gekoppeld aan taken en activiteiten die je gaat uitvoeren. Met plezier dingen leren, je taken volbrengen, meewerken op de boerderij, doorzetten en evalueren met de begeleiders. We begeleiden je daarbij en zorgen voor een programma zodat iedere dag een fijne dag is op de boerderij.

Emmy en Eefke

Begeleiding

Tijdens jouw dagbesteding is er de mogelijkheid om individueel te bespreken als je ergens mee zit, iets anders wilt of ergens moeite mee hebt. Regelmatig hebben we evaluatiemomenten en bespreken we hoe het gaat. Er is een speciale ruimte om even rustig met een drankje met elkaar privé te praten.

Vervoer

Voor vervoer van en naar de locatie van Vie & co moet je zelf zorgen of inkopen en regelen vanuit je zorgbudget. Vie & co is gelegen aan: Graaf Reinaldweg 2, 4171 LC Herwijnen.

Eten/drinken

Vie & co verzorgt het eten en drinken op de locatie. ’s Ochtends en ’s middags thee en koffie met wat lekkers. ’s Middags maken we samen een uitgebreide lunch. Die bestaat uit een vers gekookte warme maaltijd. Heb je allergieën of speciale dieetwensen? Geef dit door aan de begeleiding.

Kleding

Werken op de boerderij behoeft passende kleding zoals lange broeken en laarzen. Slippers en open schoenen zijn gevaarlijk en dus niet toegestaan op de boerderij.

Pauze en begeleiding

Dagen

Het is bij Vie & co mogelijk om dagbesteding te volgen op de volgende dagen:

Maandag 9.00-15.30 uur

Dinsdag 9.00-15.30 uur

Woensdag 9.00-15.30 uur

Donderdag 9.00-15.30 uur

Vrijdag 9.00-13.00 uur

In overleg wordt met je bepaald welke dagen je bij ons dagbesteding komt lopen.

Werkruimten

Vie & co beschikt over een dagbestedingsruimte met keuken. Hierin vinden de pauze momenten en creatieve en culinaire activiteiten plaats. In de afzonderlijke coachruimte vinden de ontwikkelings- en evaluatiegesprekken plaats met de begeleider(s). Alle andere dagbestedingsactiviteiten vinden plaats in de stallen, op het land, in de paardenbak, in- en rondom de boerderij.

Heb je zin om eens bij ons te komen kijken? Neem contact op voor een rondleiding en bespreek de mogelijkheden.

Wij staan voor je klaar!