Vie & Co – wie zijn wij?

Vie & co – wie zijn wij?

Emmy is paardengek …ze kan heel goed paardrijden en doet dit altijd vol overgave. Ze is eigenaar van Vie & co en Stal d’n Zute Inval. Emmy haar paard is Vie, de leidster van de kudde. Emmy en Vie voelen elkaar perfect aan. Emmy weet alles van haar paarden! Emmy is enthousiast, open, informeel, professioneel en weet van aanpakken. De boerderij is haar thuis met haar man en zoon van 5 jaar.

Na haar opleiding veehouderij-paraveterinair is Emmy 12,5 jaar dierenarts assistente geweest. Daarna heeft Emmy zich verder gespecialiseerd in de zorg voor mens en paard. Emmy heeft ervaring in het begeleiden van dagbesteding. En ze is gecertificeerd orun paardrij instructrice.

Emmy Beijer-van Maaren

Eefke is kindercoach, coach en toegepast psycholoog. Samen met Emmy is ze eigenaar van Vie & co.

Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben heeft Eefke de opleiding tot kindercoach gevolgd. Ze heeft onder de naam Kindercoach Eefke jarenlang een eigen praktijk gehad. Eefke is gespecialiseerd in prikkel gevoeligheid, ADHD en autisme, gedrag- en sociale problematiek, psychisch welzijn en functioneren, en gedragsbeïnvloeding. Ze is tevens gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Specifiek voor kinderen heeft Eefke ook opleidingen afgerond op het gebied van kindercoaching, kinderen en echtscheiding, weerbaarheid en pesten.

Ze heeft inmiddels ook een Master Toegepaste Psychologie (MSc) afgerond en geeft naast het coachen ondersteuning en begeleiding aan de dagbesteding.

Eefke is professioneel, open, informeel en houdt van gezelligheid. Ze legt altijd haar hart in de coaching en begeleiding. Eefke woont samen met haar man en 3 kinderen in Herwijnen.

drs. Eefke Brouwer-van Adrichem MSc