& Co – wie zijn wij?

& co….Emmy is paardengek …ze kan heel goed paardrijden en doet dit altijd vol overgave. Ze is eigenaar van Vie & co en Stal d’n Zute Inval. Emmy haar paard is Vie, de leidster van de kudde. Emmy en Vie voelen elkaar perfect aan. Emmy weet alles van haar paarden! Emmy is enthousiast, open, informeel, professioneel en weet van aanpakken. De boerderij is haar thuis met haar man en zoon van 5 jaar.

Na haar opleiding veehouderij-paraveterinair is Emmy 12,5 jaar dierenarts assistente geweest. Daarna heeft Emmy zich verder gespecialiseerd in de zorg voor mens en paard. Emmy heeft ervaring in het begeleiden van dagbesteding. En ze is gecertificeerd orun paardrij instructrice.

Emmy Beijer-van Maaren

& co….Eefke is gek op psychologie, houdt van mensen en daar zijn de paarden in de loop van de jaren bijgekomen. Eefke is eigenaar van Vie & co.

Eefke heeft een Master Toegepaste Psychologie gevolgd. Eefke heeft zich tijdens haar studie toegelegd op prikkel gevoeligheid, ADHD en autisme, gedrag- en sociale problematiek, psychisch welzijn en functioneren, en gedragsbeïnvloeding.

Specifiek voor kinderen heeft Eefke ook opleidingen afgerond op het gebied van kindercoaching, kinderen en echtscheiding, weerbaarheid en pesten.

Na een aantal jaren haar eigen praktijk te hebben gehad gaat ze nu verder onder de vlag van Vie & co. Eefke is professioneel, open, informeel en houdt van gezelligheid. Ze legt altijd haar hart in de coaching en begeleiding. Eefke woont samen met haar man en 3 kinderen in Herwijnen.

drs. Eefke Brouwer-van Adrichem